Jump to content
seddfck8d

komma till bron som ett mittbackalternativ

Recommended Posts

komma till bron som ett mittbackalternativ

 


Frank Lampard inte kunde ta med sig till Stamford Bridge var


 

Fotbollskläder, Fotbollströjor Barn, Fodboldtrøjer Med Tryk, Fotballdrakter


 

21-åringen har samlat in göra egna fotbollströjor till sitt kommande

 

Det enda stora målet som Frank Lampard inte kunde ta med sig till Stamford Bridge var West Ham och England defensiva mittfältare Rice.

21-åringen har samlat in över 100 Premier League-matcher för Hammers och etablerat sig som en av divisionens mest lovande unga spelare och har också samlat 11 internationella landskampar.

Lampard ser Rice som ett alternativ både i försvaret och på mittfältet långsiktigt med spelaren som tippats för att komma till bron som ett mittbackalternativ tidigare i fönstret.

Men efter Silvas ankomst förblev Rice ett mål för Chelsea, men istället som en hållande mittfältare att tävla med - eller ersätta - sådana som Jorginho och N 'Golo Kante.

fotbollskläder

Ändå diskuterar länkar till Partey, överföringsexpert Fabrizio Romano, att ghanaren aldrig var på Lampards radar.

fotbollströjor barn

Och Chelseas insisterande på att de inte skulle nöja sig med reservalternativ indikerar att de istället kommer att gå tillbaka till ris.

Fodboldtrøjer Med Tryk

I stället för att gå ner på listan och underteckna ett alternativ, höll de sig fast på samma sätt som Liverpool tenderar att göra på transfermarknaden, efter att ha gjort det med Virgil van Dijk.

fotballdrakter

Holländaren, som de röda inte kunde underteckna från Southampton på sommaren, fick så småningom sin Anfield-switch nästa januari och att vägra att ändra sina planer har visat rätt attackplan för Premier League-mästarna.

Det verkar som att Rice, som hade möjlighet att representera Irland på internationell nivå men istället valde de tre lejonen, är Lampards långsiktiga mål för roll nr 6.

Och som sådan kommer han att vara angelägen om att få honom in i Chelsea så snart han kan, vilket kan innebära ett januari-erbjudande.

Och trots West Hams inställning att Rice inte är till salu, om Chelsea kan ladda ner fler fransspelare i vinterfönstret, kanske de kan samla in pengar för att göra ett första officiellt bud på mittfältaren som deras medborgare i London skulle ha svårt att avvisa .

Om Chelsea inte gör något i januari, kan West Ham verkligen förvänta sig en kamp för att hålla tag på Rice - som är under kontrakt fram till 2024 - nästa sommar då Lampard ser ut att lägga till ytterligare en bit till sitt kommande lag.

Schweiz Hemmatröja

Manchester United nuova Maglia

Cheap Student Notebook Sales

nueva Camiseta Manga Larga España

real madrid Fodboldtrøje

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...